İZMİR / MENEMEN - Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

İzmir İnternet Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 6. sınıf öğrencileri ile blok tabanlı programla aracında yapılan uygulamaya yapay zeka entegre ettik.

Nis

İl Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ tarafından öğrencilerimize ara tatil ve bayram hediyesi olarak aşağıda linki verilen etkileşimli dijital dergi "İzmir Çocuk" hazırlanmıştır.

İzmir Çocuk 3. ulaşmak için  tıklayınız.

Mrt

Cumhuriyet Ortaokulu olarak milletimizin kahramanlık destanı olan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü çoşkuyla kutladık. Okulumuz öğretmenlerinden Mehmet DANACI günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı, öğrenciler şiirler ve türküler okudu.

Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda yapılan törende İstiklal Marşı'nın kabulüyle ilgili bilgi verildi, şiirler okundu. 6. sınıf öğrencilerin Hürriyet Çağrısı isimli koro çalışması çokuyla izlendi.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!" diyen Mehmet Akif ERSOY'u ve tüm milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Mimari tasarımlarda öğrencilerimize ‘Hayalinizdeki evi nasıl tasarlarsınız?’ Diye sorduk..

İşte Teknoloji ve Tasarım dersinde mimari tasarım maketlerimiz.

Attığımız koli kutuları değerlendirdik.

Ekm

Not: Veli öğretmen görüşmeleri tabloda belirtilen saatlerde yapılacaktır. Belirtilen saatler dışında veli öğretmen görüşmesi yapılmayacaktır.

Veli ziyaretleri ziyaret defterine kaydedilecektir. Veli önceden 02328321303 telefon numarasını saat 08.00 ile 16.00 arasında arayarak randevu kaydı oluşturacaktır, randevusuz görüşme yapılmayacaktır.

Eğitim öğretimin devam ettiği saatlerde randevusu olmayan veli okul ve okul bahçesine alınmayacaktır.

Şbt

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları’na başvurular başladı! Son başvuru 20 ŞUBAT!

Başvuru Adres: https://www.teknofest.org/tr/yarismalar/

Ara

İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ tarafından öğrencilerimize ara tatil hediyesi olarak etkileşimli dijital dergi 'İzmir Çocuk' yayında.  İzmir Çocuk Dergisine ulaşmak için linki tıklayınız.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Törende şiirler ve şarkılar okundu.

Kas

Cumhuriyet Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle andık. Bu toprakların yetiştirdiği büyük önder, ilham kaynağımız Ata’mız. Kalbimizdesin…

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda; öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla büyük bir çoşku içinde kutlandı.

Kas

Projemizi okul panomuzda tanıttık.İnternet güvenliği ve projemiz hakkında bilgi verdik

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında Blok Tabanlı Programlama aracında Türk Bayrağı çizimini kodlama ile yaptık.