İZMİR / MENEMEN - Cumhuriyet Ortaokulu

Sayın Müdürümüz Cafer Yalçın katılım sertifikalarımızı takdim etti

6 Şubat Güvenli internet günü çalışmalarımız

Mrt

Projemize diğer öğrencilerin dikkatini çekebilmek için snapword çalışması yaptık ve panomuzda sergiledik

Mrt

Gece yolcuları kitabı yazarı Murat Yıldız ile yazarlık üzerine keyifli bir webinar düzenledik

Mrt

Veteriner Hekim Emrah Kayanın da katılımıyla hayvan sevgisi üzerine çok keyifli bir webinar gerçekleştirdik

Ara

Değerler eğitimi konulardan hayvan sevgisi ve çevre ile ilgili hikayeler yazdık,sokak hayvanlarını besledik,okulumuzun bahçesini temizledik.

WordArt tasarladık.

Ara

Öğrencilerimle birlikte WordArt web2 aracını kullanarak projemizle ilgili bir wordart tasarladık

Ara

Öğrenci tanışma webinarımızda öğrencilerimiz harika vakit geçirdiler.Yeni kültürler tanıyıp arkadaş edindiler.

Ara

Values from My Pen adlı eTwinning projemiz için kardeşlik temalı hikayelerimizi yazdık ve okul panomuzda tüm öğrencilerimize sergiledik.

Kas

Proje tanıtım broşürümüz

Kas

Projemizi okul panomuzda tanıttık.İnternet güvenliği ve projemiz hakkında bilgi verdik.